Annelie Wessman
Följ Amaranth Creative Publishing

Preskriberat men inte glömt, Annelie såldes av sin mamma.

När Annelie var barn, blev hon såld av sin mamma till flertalet män, eller låt oss benämna dem för vad de är - pedofiler.  Vad sker med en människa när närstående och samhället väljer att inte se? 

Efter en total kollaps i vuxen ålder kunde Annelie inte längre hålla minnesbilderna tillbaka. Den hemlighet hon svurit att ta med sig i graven krävde att få komma ut. Hon stod inför det faktum att hon måste välja att avsluta sitt liv eller berätta.

I Annelie Wessmans debutbok Jag är Annelie - Bruten tystnad, återberättar Annelie sina minnesbilder. Annelie är vad hon beskriver själv som "den ofrivilliga författaren". Efter kollapsen tog hon sig tillbaka steg för steg och började anteckna ett minne i taget för hand i ett spiralblock som kom att följa henne vart hon än gick.


   ”Hela min barndom har präglas av övergrepp. Min mammas vän var den första. Jag var bara en liten flicka då han under flera års tid fann varje tillfälle han kunde att förgripa sig på mig. Och mamma visste om det. När jag blev ca 10 år kom mamma på att hon kunde ta betalt för mig, av män hon inte kände.”


Annelie donerar delar av intäkterna från boken till organisationen treskablinoll, som startats av Elaine Eksvärd och Patrik Sjöberg.


OM FÖRFATTAREN
Annelie  Wessman f. (1978) uppväxt i Stockholmsförorterna Handen, Sorunda och Jordbro. Idag arbetar hon med säkerhet och är anställd för att sköta bevakningscentralen för ett av Stockholms största nöjesföretag.


Annelie förstod tidigt att enda räddningen ur hennes situation var att skaffa ett jobb och sedan sköta det exemplariskt. Ett jobb var vägen till frihet, egen bostad och rätten till sin egen kropp. 


Fritiden tillbringar Annelie på äventyr med barnen, läser kriminalromaner och tränar.


RÖSTER OM BOKEN

”En viktig bok.”

Gita Rajan, WONSA


”Wow… Man vill skrika och gråta samtidigt. Annelies livsberättelse

griper tag om hjärtat och är en stark påminnelse om varför vi måste kämpa

för alla barns rätt till en barndom utan sexuella övergrepp.”
TRESKABLINOLL


BOKRELEASE:

25 mars 2020 kl 18:00

Sundbybergs bibliotek

Creative Publishing. Copyright @ All Rights Reserved.

BANK